INDLÆG FRA EN HVALPEKØBER
Cille (Hilda) forsøger, at charmere sin opdrætter.

EN HISTORIE OM KÆRLIGHED OG LEDERSKAB

Lykken er EN HVALP FRA KENNEL HILDERYTH

at få en hvalp fra Inger og Peters ”Kennel Hilderyth”!

Vi var selv så heldige at få én af Gabrieles seks hvalpe i 2007, nemlig Hilda, som vi dog med tilgivelse kalder Cille.

Inger og Peter er utroligt gæstfrie. Flere gange i hvalpenes første uger fik vi lov til at besøge ”rullepølserne” og deres dejlige mor, Gaby, som hun hedder i daglig tale. Vi var helt solgte. En advarsel må her lyde: ”Tag aldrig ud og se på en hvalp, hvis du ikke er parat til at tage den med hjem i favnen.”

Inger og Peters kærlighed til hunde er uomtvistelig. Selv om flokken dengang omfattede fem voksne golden retrievere, skortede det ikke på overskud til omsorg og kærlighed til hvalpene. Inger og Peter havde skabt ideelle rammer for hvalpene med et lunt bryggers til råhygge og en lille udendørs indhegning for udforskning af den store verden. Da hvalpene blev lidt større, viste Peter os, hvor glade de var for at hente duer.

At kærligheden blev gengældt var tydeligt. Det var rørende at se, hvordan hvalpene kom myldrende op i Peters favn, når han brugte sin specielle kaldelyd.

Se nu skal man ikke tro, at der var frit slag på alle hvalpehylder. Vi er sikre på, at Inger og Peter virkelig kigger en hvalpekøber an. I hvert fald måtte vi pænt vente i spænding, før vi fik det glade budskab om, at vi måtte få Cille.

Kærlighedens bånd er stærke, må vi sande. Vores Cille, der nu fylder tre år, bliver helt ellevild af lykke, når hun ser Inger og Peter. Især Peter har Cilles fulde opmærksomhed. Når han bruger sin specielle kaldelyd fra hvalpetiden, forsøger Cille at kravle op i hans favn og nusse ham på halsen.

Det siges jo, at overdreven kærlighed kan spolere børneopdragelse såvel som hundeopdragelse. Men vi tror ikke helt på det, for vi må konstatere, at Peter uden de store falbelader kan få sine hunde til at lyde sit mindste vink. De mange præmier, hans hunde har hentet hjem, er et vidnedsbyrd herom.

Hvis kærlighed alene var løsenet, så måtte vi have alle betingelser for en dygtig hund. Cille har potentialet, og med Inger og Peters støtte er vi nået langt i træningen. Hun klarer sig rigtigt godt i konkurrencer og på jagter.

Imidlertid må vi sande, at Cille viser endnu mere potentiale, hvis Peter er hundefører. På forunderlig vis følger hun Peter med en hengivenhed, der kan få os til at blive grønne af misundelse.

Hvor svært kan det være??? Vi ser jo, at det kun tager Victoria Stilwell to minutter at få afrettet en umulius i TV-serien ”mig eller hunden”. Altså kan vi også!!! Men nej, det er bare hundesvært. Det magiske ord er lederskab. Peter besidder denne egenskab, som vi til stadighed prøver at lure ham af.

Nu skal Gaby igen have hvalpe. Vi glæder os på fremtidige hvalpekøberes vegne. I får alle tiders hvalp fra Kennel Hilderyth.

Venlig hilsen fra

Birthe og Niels Bjerre

februar 2010

 


| Svar

Nyeste kommentarer

03.03 | 22:04

Det er sødt af jer, men så er turen nok lige til den gode side.

Tak for svar.

Mvh. Louise

02.03 | 14:43

Hej Louise

Hvalpene er solgt, men I må da gerne komme forbi for at få et kik i hvalpekassen.

Hilsen
Peter

02.03 | 14:03

Hej

Jeg vil høre om jeres tævehvalp er slogt eller om vi evt må komme forbi og sige hej.

20.02 | 11:33

Hvad er prisen for de dejlige hvalpe?